facebook tripadvisor

1137 Budapest, XIII. Szent István körút 10.
+36 1 349 3580 info@lecsobudapest.hu

Magyaros önkiszolgáló gyorsétterem és étterem egyben

2008 óta

Üdvözöljük a magyaros ételek világában!

A Nyugati és a Jászai Mari tér között, a Vígszínház oldalán nyitotta meg kapuit a családi vállalkozásként működő Lecsó Étterem és szeretettel várja a hagyományos, magyaros ízek kedvelőit.

Hazai klasszikusok
Ha régen evett már egy jó vadas marhát igazi, házi zsemlegombóccal, ha szürke hétköznapi ebédszünetét szívesen dobná fel egy hortobágyi húsos palacsintával, ha meglepné az otthoniakat, mondjuk egy pacalpörkölttel, vagy akár egy töltött paprikával, vagy egyszerűen csak igazi, tápláló, magyaros fogásokra vágyik barátságos árakon, látogasson el hozzánk! Nem fogja megbánni! Természetesen a vegetáriánus ételek hódolóit sem hagyjuk cserben, húsmentes kínálatunk is széles, nemcsak rántott sajtot tudnak választani.

Rég látott kedvencek – óriási választék

Magyaros hidegtál, rántott palacsinta előételként… Rántott borjúláb, csülök Pékné, kakashere pörkölt, harcsapaprikás főételként túrós csuszával… hogy csak néhányat említsünk esti étlapunkról. A nagy klasszikusok, mint a gulyásleves, vörösboros marhapörkölt, paprikás csirke mellett tucatnyi magyaros finomsággal bővítettük kínálatunkat, így már több, mint százféle (!) étel közül válogathat, mint sehol máshol!

Vissza a gyökereinkhez

Akár lehetne ez is konyhánk mottója. Sokunk kedveli a különböző nemzetek konyháit, vagy a reformkonyha szerint főz, de valljuk be, magyarként mindig vissza- visszatérünk anyáink, nagyanyáink főztjéhez. Ha viszont nincs lehetőségünk már, hogy visszaüljünk a családi asztalhoz, mi bátran ajánljuk éttermünket, ahol reményeink (és a visszajelzések) szerint sikerül valamit visszahozni, felidézni a vasárnapi családi ebédekből…

Ebéd: önkiszolgáló gyorsétteremben

Vacsora: étteremben, felszolgálással

Nyitva tartás